NU OVERSTAPPEN OP GLASVEZEL

Check of glasvezel bij jou beschikbaar is

Hoe werkt overstappen?

Als je al jaren bij dezelfde telefoon of internetaanbieder zit, bestaat de kans dat je vele euro’s teveel betaald. Overstappenopglasvezel helpt u hier graag bij.

Stap 1: Uw huidig contract
Controleer tot wanneer uw huidige contract loopt. Indien uw huidige contract nog langere looptijd heeft kunnen er onnodig extra kosten in rekening worden gebracht. Daarom is het belangrijk om aan te geven dat uw nieuwe contract in moet gaan op de laatste dat van uw huidige contract.

Stap 2: Selecteer uw abonnement
Op onze site kunt u een keuze maken welke abonnement het beste bij u past. Indien er glasvezel beschikbaar is dan kunt de keuze maken voor glasvezel en anders bieden wij u een passend alternatief.

Stap 3: Bestel uw abonnement
Nadat u op de bestel knop heeft gedrukt wordt u automatisch door gelinkt naar de website van de desbetreffende provider. Daar kunt u direct de aanvraag invoeren en zij nemen de afhandeling van uw aanvraag volledig over. Tijdens de aanvraag kunt u ook aangeven of u gebruik wilt maken van de overstapservice die de provider kan aanbieden of dat u zelf u huidige contract wilt opzeggen. Niet in alle gevallen kan de provider de overstapservice aanbieden.

Stap 4: Bevestiging van het gene wat u besteld heeft
Binnen enkele dagen ontvangt u van de provider waar u de aanvraag heeft ingediend een bevestiging van het gene wat u heeft besteld. Vanaf dit moment zal ook alle communicatie direct tussen u en de provider verlopen.