NU OVERSTAPPEN OP GLASVEZEL

Check of glasvezel bij jou beschikbaar is

KPN introduceert slimme beveiligingsoplossing voor thuis

Met de nieuwe dienst KPN SmartLife Veilig biedt KPN vanaf vandaag een beveiligingsoplossing voor thuis. Het biedt bescherming tegen inbraak en waarschuwt bij brand. KPN SmartLife Veilig bestaat uit apparatuur en een abonnement inclusief app waarmee de klant op afstand de alarm- en huisoppasfunctie kan bedienen. In de nieuwe beveiligingsoplossing van KPN staat veiligheid centraal.

Klanten kunnen kiezen uit twee abonnementsvormen en drie pakketten aan apparatuur. Ze kunnen daarnaast ook losse apparatuur bestellen. Bij het abonnement Instap ontvang je bij alarm een melding via de KPN SmartLife app op je tablet of smartphone. Via de 24/7 digitale meldkamer van beveiligingsdienst Trigion kunnen klanten maximaal 5 personen aanmelden die ook een melding krijgen. Bij het abonnement Standaard gaat er ook een melding naar de 24/7 bemande meldkamer van beveiligingsbedrijf Trigion. In geval van nood kun je ook kiezen om gebruik te maken van de mobiele surveillance van Trigion.

KPN SmartLife Veilig is geschikt voor iedereen die thuis een internetaansluiting heeft. De internetaansluiting hoeft niet van KPN te zijn. Voor de app is alleen een tablet of smartphone nodig. KPN SmartLife Veilig is vanaf vandaag online te koop. Klanten kunnen online advies krijgen over welke beveiligingsopzet het beste bij hun woonsituatie past. Na de bestelling komt een KPN-expert langs om de benodigde apparatuur te installeren en aan de app te koppelen. Tevens bekijkt hij de persoonlijke situatie en geeft hij advies over waar de bewegingssensoren, brandmelders en andere apparatuur het beste geplaatst kunnen worden. Tenslotte test hij alles voordat hij weggaat.

De unieke huisoppasfunctie in de app geeft het huis een bewoonde indruk als er niemand thuis is. Lampen die hierop aangesloten kunnen worden, gaan aan zodra de zon onder gaat en weer uit zodra de nacht aanbreekt, en kunnen bovendien op afstand aan- en uit worden gezet.

Connected Home

Onder de naam KPN SmartLife werkt KPN aan een reeks Connected Home-diensten: nieuwe diensten die het leven in en om het huis makkelijker en leuker maken. KPN SmartLife Veilig is de eerste dienst onder de SmartLife paraplu. Deze nieuwe beveiligingsoplossing van KPN is afgelopen zomer uitgebreid getest door 150 testklanten. Met de feedback is het gebruiksgemak verder verbeterd.

“KPN verbindt mensen al meer dan 130 jaar met elkaar. Met Connected Home applicaties zoals KPN SmartLife Veilig verbinden we mensen ook met het huis, waardoor zij op eenvoudige wijze controle kunnen uitoefenen, ook op afstand. We willen de gebruiker ontzorgen en een geïntegreerde oplossing voor thuis bieden”, stelt Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Samenwerking

Voor de alarmopvolging werkt KPN samen met Trigion. KPN werkt ook samen met Philips: klanten met Hue lampen kunnen deze koppelen aan de beveiligingsoplossing en de KPN SmartLife app.

Meer informatie.

Kijk voor meer informatie en online bestellen op kpn.com/smartlife.

Bron: www.kpn.com