NU OVERSTAPPEN OP GLASVEZEL

Check of glasvezel bij jou beschikbaar is

Welke serviceprovider is het goedkoopst?

Dat hangt af van welke diensten u afneemt. Doe de postcode check en kijk welke diensten op uw adres beschikbaar zijn.

Welke serviceproviders zijn beschikbaar op uw adres?

U kunt via de postcodecheck direct alle abonnement op uw adres bekijken. Vul dan uw postcode en huisnummer in.

Bieden alle serviceproviders de zelfde diensten aan?

Nee, ze hebben allemaal verschillende pakketten en diensten. Kijk goed wat u belangrijk vindt. Bijvoorbeeld hoeveel digitale tv’s u in huis heeft, hoeveel u belt en welke internetsnelheid u wenst.


Waarom zijn er zo veel serviceproviders die abonnementen aanbieden?

Dat is het voordeel van een open netwerk, zoals Reggefiber dat aanlegt. Niet één aanbieder, maar meerdere serviceproviders die onderling concurreren. Zo hebt u als consument meer keuze. Doe de postcodecheck op deze website om de mogelijkheden voor uw woonplaats te bekijken

Welke serviceprovider moet ik kiezen?

Het is verstandig om de verschillende abonnementen te vergelijken en informatie in te winnen. Het vergelijken van abonnementen van de serviceproviders op uw adres kunt u gemakkelijk doen door het invullen van de postcodecheck op deze site.

Wat is een serviceprovider?

Providers zijn bedrijven die diensten voor internet, telefonie, radio en tv leveren over het netwerk van Reggefiber. Om uw glasvezelaansluiting te kunnen gebruiken, moet u een glasvezelabonnement afsluiten bij een van de providers. Doe de postcodecheck op deze website om de mogelijkheden voor uw wijk te bekijken.